Jednozidni sistemi

Sistemi EW – fu

Jednozidni dimovodni sistem od nerđajućeg čelika za sanaciju postojećih dimnjaka, dimnjača i odsisne ventilacije.

Sistemi EW-Albi

Jednzidni, visokopritisni dimovodni sistemi od nerđajućeg čelika za kondenzacijske kotlove.

Sistemi EW – kl

Jednozidni dimovodni sistemi od nerđajućeg čelika za sva standardna ložišta i motore s unutrašnjim sagorevanjem sa metalno-konusnim spojem

Duplozidni sistemi

Sistemi DW-eco

Duplozidni dimovodni sistemi od nerđajućeg čelika za sva standardna ložišta u potpritisku, u suvom ili vlažnom režimu rada.

Sistemi DW-eco 2.0

Duplozidni dimovodni sistem od nerđajućeg čelika za sva standardna ložišta u potpritisku, u suvom ili vlažnom režimu rada

Sistemi DW-eco Titan

Duplozidni dimovodni sistemi od nerđajućeg čelika za sva standardna ložišta u potpritisku, u suvom ili vlažnom režimu rada.

Sistemi DW-eco Titan AL

Duplozidni, visokopritisni dimovodni sistem od nerđajućeg čelika za režim rada u potpritisku i natpritisku u vlažnom režimu rada.

Sistemi DW-al

Duplozidni, visokopritisni dimovodni sistem od nerđajućeg čelika za režim rada u potpritisku i natpritisku u vlažnom režimu rada.

Sistemi DW-vision

Duplozidni dimovodni sistemi od nerđajućeg čelika za sva standardna ložišta u potpritisku u suvom ili vlažnom režimu rada.

Sistemi DW-fu

Duplozidni dimovodni sistem od nerđajućeg čelika za standardna ložišta u potpritisku, u suvom ili vlažnom režimu rada.

Sistemi DW-kl

Duplozidni, hermetički zatvoreni dimovodni sistemi izrađeni od nerđajućeg čelika za sva standardna ložišta, dizel agregate i gasne motore, za rad u potpritisku i natpritisku, i visokom pritisku, u suvom i vlažnom režimu rada.

Koncentrični sistemi

Sistemi TWIN

Koncentrični dimovod od čeličnog lima plastificiranog u belo, spoljni deo / nerđajućeg čelika unutrašnji deo, za ložišta nezavisna od vazduha u prostoriji.

Sistemi Twin-P

Koncentrični dimovod iz nerđajućeg čelika spoljni deo / plastika unutrašnji deo, za ložišta nezavisna od vazduha u prostoriji.

Sistemi Twin-PL

Koncentrični dimovodni sistemi spolja elo-pocinkovan/ unutrašnji deo cevi od plastike za ložišta nezavisna od vazduha u prostoriji.

Industrijski sistemi

Sistemi FSA

FSA sistemi kao klasični dimnjak od čelika predstavlja univerzalno rešenje na svakom području primene. Konstrukcija do preko 80 m kao i temperature 1000°C mogu se postići višeslojnom konstrukcijom.

Sistemi FSA-X

Sistemi FSA-X, “X” označava broj unutrašnjih cevi koje su obložene spoljnom cevi. Kao višeslojna varijanta moguće su visine do 80 m i temperature do preko 1000°C. Kroz pojedinačno postavljene unutrašnje cevi, različito loženje sa različitim gorivima nije retkost.

Sistemi FSB

Gde klasični dimnjak dolazi do svojih granica, prelazak na sistem FSB predstavlja dobro rešenje. Pritisak preko 7000Pa kao i udaljenost od preko 7m ne predstavljanju problem zbog zavarene i statički nosive unutrašnje cevi. Oblaganjem, ova varijanta dobija elegantan izgled te je arhitektonski odgovarajuća dimnjaku sa elementom.

Sistemi FS-RM

U potrazi za varijabilnim i proširenim rešenjem za dimnjake najbolje je početi sa sistemom FS-RM. Ova kombinacija nosivog stuba i elemenata omogućava proširenje i time nudi mogućnost investicije po fazama. U kombinaciji sa svim sistemima grupe Jeremias može se stvoriti individualni dimovodni sistem za ložišta, piljevinu i izduv.

Sistemi FSC

Engelhardt ventilacioni tornjevi ujedinjuju funkcionalnost i dizajn u jednom proizvodu. Oplemenjivanjem površina i elegancijom naši ventilacioni tornjevi značajno utiču na planiranje izgradnje.