Industrijski sistemi

Sistemi FSA

FSA sistemi kao klasični dimnjak od čelika predstavlja univerzalno rešenje na svakom području primene. Konstrukcija do preko 80 m kao i temperature 1000°C mogu se postići višeslojnom konstrukcijom.

Sistemi FSA-X

Sistemi FSA-X, „X“ označava broj unutrašnjih cevi koje su obložene spoljnom cevi. Kao višeslojna varijanta moguće su visine do 80 m i temperature do preko 1000°C. Kroz pojedinačno postavljene unutrašnje cevi, različito loženje sa različitim gorivima nije retkost.

Sistemi FSB

Gde klasični dimnjak dolazi do svojih granica, prelazak na sistem FSB predstavlja dobro rešenje. Pritisak preko 7000Pa kao i udaljenost od preko 7m ne predstavljanju problem zbog zavarene i statički nosive unutrašnje cevi. Oblaganjem, ova varijanta dobija elegantan izgled te je arhitektonski odgovarajuća dimnjaku sa elementom.

Sistemi FS-RM

U potrazi za varijabilnim i proširenim rešenjem za dimnjake najbolje je početi sa sistemom FS-RM. Ova kombinacija nosivog stuba i elemenata omogućava proširenje i time nudi mogućnost investicije po fazama. U kombinaciji sa svim sistemima grupe Jeremias može se stvoriti individualni dimovodni sistem za ložišta, piljevinu i izduv.

Sistemi FSC

Engelhardt ventilacioni tornjevi ujedinjuju funkcionalnost i dizajn u jednom proizvodu. Oplemenjivanjem površina i elegancijom naši ventilacioni tornjevi značajno utiču na planiranje izgradnje.