Proizvodne hale, skladišta, kancelarije, supermarketi, škole, sportske hale, zdravstvene ustanove – specijalizovana rešenja za svaki tip objekta.

Proizvodne hale

Povećajte produktivnost vaših zaposlenih. Obezbedite im prijatne uslove za rad koristeći najjednostavnije i najefikanije rešenje za ventilaciju, grejanje i hlađenje sa povratom energije.

Skladišta

Ventilacija, cirkulacija, grejanje, hlađenje i povrat energije upotrebom ultra efikasnih kondenzacionih kotlova UltraGas u kombinaciji sa ventilacionim uređajima RoofVent i TopVent.

Poslovne zgrade

Povećajte kapacitet Vaših zaposlenih, obezbedite im udobnost i u hladnim danima, efikasnim i ekološkim rešenjem za grejanje i proizvodnju potrošne tople vode od Hovala. Obezbedite veću uštedu upotrebom obnovljivih izvora energije, UltraSol solarnih kolektora.

Obrazovne ustanove i sportske hale

Dajte deci obrazovanje kakvo zaslužuju. Bez obzira da li uče ili se igraju, osećaju se prijatnije sa svežim vazduhom, toplinom i toplom vodom, obezbeđeni efikasnim i ekološkim rešenjima od Hovala.

Zdravstvene ustanove

Obezbedite zdravstvu najbolje uslove pouzdanim grejanjem, stalnom distribucijom tople sanitarne vode i neprestanom uštedom energije i zaštitom okoline.

Trgovački centri

Velikim i malim trgovačkim centrima potrebno je grejanje, potrošna topla voda, dovod vazduha i povrat energije. Garatujemo im najefikasnijim kondenzacionim kotlom UltraGas, najtanjim pločastim solarnim kolektorima UltraSol i jedinicama za tretiranje vazduha RoofVent i TopVent

Hoteli

Pružite svojim gostima toplinu i komfor koji su im potrebni, kako bi im boravak učinili ugodnim iskustvom. Uz Hoval rešenje, vaš hotel će imati stalan dotok grejanja, potrošne tople vode i svežeg vayduha, kada i gde je potrebno, sa najvišim higijenskim standardima (anti-legionela). Sve uz niski rad, niske troškove održavanja i smanjenje emisije ugljen dioksida.